close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Rólam

 

Szűcs-Orosz Annamária vagyok, az AncsArt létrehozója és alkotója.


     Epoxy gyantával foglalkozom. Ez a nagyszerű és sokoldalú anyag teljesen rabul ejtett, folyamatosan
fejlesztem magam és nem csökkenő lelkesedéssel valósítom meg az elképzeléseimet.

     Imádom, hogy a gyantával sosem fogyhatnak ki az ötleteim, sosem fordulhat elő, hogy mindent kipróbáltam, mindent elkészítettem, hiszen annyi minden rejlik benne formában, színben és stílusban egyaránt.

     Az ékszerek mellett különböző használati tárgyakat is készítek, bármikor szinte bármilyen alkalomra találhatsz nálam ajándékot, apró figyelmességet vagy „csak úgy”, valami szépet magadnak.

     A termékeim 100%-ban kézzel készülnek, ezért minden darab egyedi. Ebből fakadóan a szín és a benne látható hatások a lehető legközelebb fognak állni a fotón láthatóhoz, de előfordulhatnak apróbb eltérések. Kérlek, ezt vedd figyelembe utánrendelés esetén!

    Imádom látni, amikor a termékek személyes átadásakor megcsillan az öröm a szemekben és tudom jó helyen lesz, amit a két kezemmel készítettem. Folyamatosan törekszem a megújulásra, különböző kollekciókkal, új és még újabb termékekkel igyekszem eleget tenni a folyamatosan változó igényeknek.

    Abban az esetben, ha mégsem találnál olyan terméket, amelyet a webshopból megrendelnél, írj nekem kérlek egy e-mailt, hiszen egyedi megrendeléseket is szívesen vállalok.



Jó nézelődést kívánok!